Overholdelse av EU-loven

Vis alt | Skjul alt

Kaspersky Safe Kids overholder vilkårene i Personvernforordningen (GDPR) i alle regioner der programmet distribueres. Når du godtar lisensavtalen for sluttbrukere og personvernerklæringen, bekrefter du at du har nådd den nødvendige alderen.

Når Kaspersky Safe Kids er installert, vil du bli tilbudt å lese og godta vilkår og betingelser som kreves for konfigurering og bruk av Kaspersky Safe Kids første gang. Du vil også bli bedt om å godta meddelelsen om databehandling for markedsføringsformål, som gjør at Kaspersky kan tilby deg ekstra fordeler. Hvis du velger å godta denne meddelelsen, kan du når som helst trekke tilbake samtykket ditt i programinnstillingene.

Vise, godta eller avslå markedsføringsmeddelelsen

I henhold til vilkårene i GDPR har du rett til å fjerne alle dine personlige data fra Kaspersky. Når du kontakte kundeservice for å slette personlige data, skal du oppgi datamaskinens unike ID-er.

Oppgi ID-ene til kundeservice for å slette personlige data

Toppen av siden